Training Persoonlijke Ontwikkeling/Coaching

rawpixel-649905-unsplash-min-copyright

BBOS coaching  is een ontwikkeltraject waarbij met behulp van inzichten in de onbewuste emotie de deelnemer naar het gewenste doel wordt begeleid en getraind. Wij nemen u mee in een interactief en sterk associatief proces. Door onze coaching wordt u zich bewust hoe u overkomt op anderen en werkt u tegelijkertijd aan verbetering van uw uitstraling. U krijgt  ook meer zicht op andermans gedrag. 


Verfijnde analyse
In de analysefase van de coaching/ training stellen wij samen uw unieke denkstructuur vast. Nadat deze in kaart is gebracht volgt de fase van de bewustwording. U krijgt inzicht in uw unieke manier van denken, uw emotie en uw talent en de invloed hiervan op uw handelen.    
 
Reflexmatig reageren
Ook wordt gelet op reflexmatig reageren en intuïtie. We  stellen vast hoe de deelnemer zijn eigen
cultuur creëert.  In het traject komen diverse aspecten van zijn of haar levenservaring  aan de orde. Er wordt waargenomen hoe de deelnemer  in zijn context opereert.

Zeer kort tijdsbestek
In zeer korte tijd, in ongeveer 4  dagdelen met een doorlooptijd van 2 maanden,  geven wij inzicht in uw eigen besturingssoftware®;  Al na het 1 e  en 2 e  gesprek merkt u het voordeel van deze coaching.

Extra (management)tool
Door onze coaching  ervaart u niet alleen meer innerlijke rust, maar wordt  u ook sterker en u krijgt meer grip op uzelf.  U krijgt een extra managementtool in handen. Dit tool mist zijn uitwerking niet voor uzelf, voor uw organisatie, op uw omgeving maar ook in het zaken doen. En niet onbelangrijk uw omgeving neemt deze verandering  waar. 

Hernieuwd evenwicht
Door de heldere en nieuwe kijk op uw eigen unieke (verborgen)  persoonlijkheidsstructuur is de stap gezet naar een hernieuwd evenwicht. U ontwikkelt uzelf, u gaat (nog) beter functioneren.